mei 24, 2024 Design Supply

Design Supply verhuisd naar Verkade Fabriek in Zaandam

Design Supply verhuisd vanaf 1 juni naar het historische complex van Verkade

In het historische fabriekscomplex van Verkade aan de Westzijde in Zaandam werden ooit koekjes gebakken en chocoladerepen gemaakt. Nu is het een bruisende ontmoetingsplek aan de Zaan: de Zaanse Chocoladefabriek. Vanaf 1 juni a.s. is dit dan ook de nieuwe plek van Design Supply. Met meerdere creatieve bedrijven en een inspirerende omgeving zullen wij u nog beter van dienst kunnen zijn.

 

Een stukje historie

Het begon allemaal in 1886. Eric Verkade bouwde met zijn twee zonen brood- en beschuitfabriek “de Ruyter”. Dat deed hij op de plek waar ooit molen “de Ruyter” stond, de eerste meelmolen van West Zaandam. Brood, beschuit, ontbijtkoek en Langetjes (die lekkere knapperige biscuitjes met kaneelsuiker!) waren de eerste producten van de broodfabriek. Later kwamen er waxinelichtjes, koekjes en chocola bij. De fabriek werd tussen 1886 en 1969 flink uitgebreid tot de Verkadefabriek die we nu kennen. Sinds 2001 is dit unieke stuk Zaans erfgoed een Rijksmonument. Leuk om te weten: het “ruitertje” van “de Ruyter” zie je nog steeds terug in het logo van Verkade.

 

 

Wij heten u van harte welkom!

Samen een kopje koffie drinken en sparren over creatieve vraagstukken? Wij nodigen u graag binnenkort uit op ons nieuwe kantoor gevestigd in de Verkade Fabriek aan de Zaan.

Ons nieuwe adres vanaf 1 juni zal worden;
DS Creative Company | Design Supply
Westzijde 178 G
1506 EK Zaandam

, , , ,
Stel je vraag
Kunnen wij u helpen?
DesignSupply
Hallo waarmee kan ik u helpen?