Design

Wij zijn een ontwerpbureau voor verpakking- en productinnovatie. Wij helpen de verkoop van merken en producten te stimuleren. Samen met onze klanten ontwerpen we de producten en verpakkingen met het oog op de toekomst.

We zorgen ervoor dat productontwikkeling een functie heeft, vanuit de customer journey en vooral resultaatgericht.

Werkwijze

Om jouw ontwerp te toesten aan je verwachtingen maken wij samen eerst compleet wat de verpakking uit moet stralen. Dit doen we middels een heldere briefing. Samen gaan we opzoek naar de juiste sfeer en schetsen wij voor u een eerste opzet. Op deze manier heeft u een impressie en richting voor uw merk of product.

Drukwerk

Wij kunnen indien gewenst voor u de juiste verpakking zoeken. We maken dan eerst een model. Met de juiste afmetingen en materialen zijn wij altijd op zoek naar vernieuwing. We kleden het model aan met een passende en strakke vormgeving aansluitend op de merkidentiteit. Zo heeft u tastbaar uw product met verpakking in handen. Tevens kunnen wij een 3d impressie verzorgen.

Design Supply verzorgt al uw drukwerk. Wij hebben tevens partners in stanswerk zodat uw een complete levering op locatie kunt verwachten.

Verpakkingsontwerp

Uw merk met klasse verpakt!

Design Supply,
het begin van een creatieve samenwerking

Samen een kopje koffie drinken en sparren over creatieve vraagstukken? Wij nodigen u graag uit op kantoor gevestigd in het historische fabriekscomplex van Verkade aan de Westzijde in Zaandam. Daar werden ooit de koekjes gebakken en chocoladerepen gemaakt. Nu is het een bruisende ontmoetingsplek aan de Zaan: de Zaanse Chocoladefabriek. . Bel of vul het onderstaande formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Stel je vraag
Kunnen wij u helpen?
DesignSupply
Hallo waarmee kan ik u helpen?