Logo & huisstijl

Een strak logo ontworpen in de gewenste stijl voor uw bedrijf, product of dienst? DS heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen van diverse logo’s en uiteindelijk de vertaling van een volledige huisstijl of branding.
Een basishuisstijl bestaat meestal uit een logo, visitekaartje, briefpapier, envelop, mailhandtekening en eventuele overige digitale elementen om de opstart te maken.

Werkwijze

Na een korte briefing over de wensen, nemen wij de belangrijkste kernwaarden mee om ervoor te zorgen dat de uitstraling van het logo vooral overeenkomt met de identiteit van de organisatie. Het logo wordt meestal als volledig pakket geleverd in diverse formaten voor zowel online- als printmedia. Tevens maken wij ook even opzet als impressie zodat u inzichtelijk krijgt hoe het logo staat op uw bedrijfsbus of pand.

Productie

Wanneer alle documenten zijn uitgewerkt kunnen wij tevens de productie voor u verzorgen. DS ken alle kanalen en verzorgt u drukwerk net even met de extra touch! Een spotvernis, een speciale PMS kleur. DS bewaakt uw huisstijl en ontzorgt u volledig in het productieproces.

Inspiratie

Hieronder een kleine selectie van logo’s en huisstijlen die wij voor diverse klanten hebben ontworpen.

DesignSupply,
het begin van een creatieve samenwerking

Samen een kopje koffie drinken en sparren over creatieve vraagstukken? Wij nodigen u graag uit op kantoor gevestigd achter pakhuis Batavia. Bel of vul het onderstaande formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Stel je vraag
Kunnen wij u helpen?
DesignSupply
Hallo waarmee kan ik u helpen?