Reclame Signing

Design Supply is expert en leverancier van tailor-made signing projecten voor zowel het exterieur als het interieur. Onze designers maken ideeën visueel en onze eigen montagedienst maakt de ideeën tastbaar. Wij zijn trots op elk product wat we leveren.

Of het gaat om een gevelreclame, wagenpark belettering of de aankleding van het interieur met wandvisuals. Hoe groter uw pand of terrein, hoe meer u kunt opvallen bij uw doelgroep.

Bewegwijzering

Met heldere en creatieve bewegwijzering verzorgen wij uw bewegwijzering van begin- tot eindpunt, en alles er tussenin. Met creativiteit brengt Design Supply uw informatie functioneel en verrassend samen. Bent u verantwoordelijk voor de (her)ontwikkeling van een gebouw of terrein? Wij zorgen dat alle bezoekersstromen in de juiste banen worden geleid.

Met informatieborden, veiligheidsborden, beletteringen gecombineerd met de juiste vormgeving en duurzame productie die past bij uw huisstijl. Wij gaan voor een resultaat waar iedereen blij van wordt.

Wegmarkeringen

De experts van Design Supply zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en aanbrengen van verschillende soorten werkmarkeringen voor diverse toepassingen. Wij verzorgen markeringen op industrie terreinen, bedrijfshallen en op parkeerterreinen en rondom de openbare weg in alle varianten. Zo wordt de gebruiker op de juiste wijze geïnformeerd en veilig in goede banen geleid.

Denk bijvoorbeeld aan nieuwe routes voor auto’s, vrachtwagens, parkeervakken, veilige looproutes en PBM belijningen. Wij werken voornamelijk met duurzame materialen.

Signing projecten

Van design, drukwerk tot montage.

Design Supply,
het begin van een creatieve samenwerking

Samen een kopje koffie drinken en sparren over creatieve vraagstukken? Wij nodigen u graag uit op kantoor gevestigd in het historische fabriekscomplex van Verkade aan de Westzijde in Zaandam. Daar werden ooit de koekjes gebakken en chocoladerepen gemaakt. Nu is het een bruisende ontmoetingsplek aan de Zaan: de Zaanse Chocoladefabriek. . Bel of vul het onderstaande formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Stel je vraag
Kunnen wij u helpen?
DesignSupply
Hallo waarmee kan ik u helpen?