januari 4, 2024 Design Supply

Nieuwe website Netinium

Design Supply heeft de nieuwe website gerealiseerd voor Netinium. The future proof solution in smart metering.

Netinium ontwikkelt een centraal platform voor het beheren, uitlezen en besturen van slimme meters en apparaten voor smart grids. Hiermee bieden ze ongeëvenaarde functionaliteit op het gebied van data collectie, device management, configuratiebeheer en security.

Met de technologie van Netinium hebben klanten maar één platform nodig om te communiceren met devices van verschillende fabrikanten en kan gelijktijdig gebruik gemaakt worden van verschillende soorten communicatienetwerken zoals IP, PLC, GPRS en CDMA. Omdat het om grote hoeveelheden data en miljoenen devices gaat staan betrouwbaarheid, beschikbaarheid, flexibiliteit, schaalbaarheid, performance en security voorop.

Het platform van Netinium wordt onder andere gebruikt door twee van de vier grote netbeheerders Nederland. Daarmee hebben ze in Nederland een leidende positie opgebouwd. Daarnaast is Netinium bezig met internationale expansie en hebben ze inmiddels klanten in het Midden-Oosten en Afrika.

hashtagwebsite hashtagwebdesign hashtagwordpress hashtagdevelopment hashtagenergyplatform hashtagsmartmetering hashtagsap hashtagIoT

U kunt de website bekijken op www.netinium.com

, , , ,
Stel je vraag
Kunnen wij u helpen?
DesignSupply
Hallo waarmee kan ik u helpen?