oktober 23, 2023 Design Supply

Wandbekleding voor binnen in uw kantoor of winkelpand

Van Airtex en Walltex Pro tot ProVinyl met een textiellook. Deze materialen zorgen ervoor dat iedere wand in een restaurant, kantoor of winkel er tiptop uit ziet. Maar wanneer kies je welk materiaal? In dit artikel vertellen we je alles over wandbekleding en we geven je ook nog wat leuke voorbeelden ter inspiratie.

Wandbekleding en behang

In ons assortiment vind je wandbekleding en behang. Het verschil tussen die twee? We noemen het wandbekleding wanneer je de muur er uit één stuk mee kunt plakken, zonder naden dus.  Bij behang plak je de stroken tegen elkaar, dit werkt dus heel anders dan bij wandbekleding. ProVlies mat, Erfurt Variovlies en ProVinyl leer zijn voorbeelden van behang. Het zijn met name de professionals die wandbekleding plakken. Behangrollen op vaste breedtes zijn een stuk makkelijker te plakken, dit kan een consument ook zelf.

De meest opvallende kenmerken en specificaties:

  • Al onze materialen zijn moeilijk ontvlambaar, daardoor werken ze brandvertragend. Zo kan een eventuele brand zich moeilijk verspreiden en zijn al onze soorten behang en wandbekleding geschikt voor openbare ruimtes.
  • WalltexPro en MultiTexPro® zijn eigen innovaties en daarom exclusief verkrijgbaar bij ons.
  • MultiTexPro® en alle behangsoorten hebben een witte achterkant, waardoor je inderdaad altijd eerst de muren egaal van kleur moet maken. Dat hoeft niet bij de overige wandbekledingen. Sanotex, Airtex en WalltexPro® hebben namelijk een grijze achterkant.

Wanneer kies je welk materiaal?

Een grote wand aankleden met wandbekleding uit één stuk? Met Airtex® en Sanotex krijg je tot 494 cm uit één stuk. WalltexPro bestel je tot 300 cm uit één stuk en MultiTexPro® heeft een maximale printbreedte uit één stuk van 290 cm.

Vraag bij Design Supply om een ontwerp en wij zorgen ervoor dat uw bedrijfspand of interieur volledig in stijl is met de identiteit van uw organisatie.

, , , , ,
Stel je vraag
Kunnen wij u helpen?
DesignSupply
Hallo waarmee kan ik u helpen?